Toimitusehdot

IPK:n fanituotteiden myynti

Iisalmen Peli-Karhut ry (0207729-8) myy tilattuja fanituotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan lähettämällä verkkosivuilla oleva tilauslomake sähköpostitse osoitteeseen info [at] ipk [dot] fi. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi tuotteita sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksu

Tuotteet maksetaan etukäteen Iisalmen Peli-Karhujen tilille: FI42 5068 0620 0121 85 / OKOYFIHH
tai FI24 4600 1040 0191 54 / ITELFIHH. Viestikenttään tulee kirjoittaa tilauslomakkeessa mainittu tilaajan nimi.

Toimitustapa ja -kulut

Toimituskulut ovat 10 eur/tilaus. Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena (esim. kirjeet).

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 5–7 päivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautusosoite:

Iisalmen Peli-Karhut ry
Antinkatu 10
74120 Iisalmi