SaPKo vei voiton Varkaudessa

SaPKo:n ja IPK:n välinen harjoitusottelu päättyi savonlinnalaisjoukkueen voittoon maalein 3-1 (0-0, 2-1, 1-0). IPK:n maalin viimeisteli Janne Katosalmi Janne Pälveen ja Jere Savolaisen esityöstä. Antti Leskinen oli IPK:n paras pelaaja torjuen muun muassa Reko Riihisen rangaistuslaukauksen. Leskiselle kertyi ottelussa yhteensä 29 torjuntaa.

IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen:

- Näytti siltä, että vastakkain oli kaksi väsynyttä joukkuetta. Harmittaa, että emme päässeet Hokki-ottelun tasolle. Tämä peli olisi ollut voitettavissa. Pienet asiat ratkaisevat.

- Tällä hetkellä meiltä puuttuu tietty tylyys kiekollisesta pelistä. Purkutilanteisiin ja keskialueen ylityksiin tarvitsemme lisää suoraviivaisuutta. Mutta peli oli kaikkiaan tasainen ja tästä jatkamme eteenpäin.

- Tämä peli päätti harjoituskauden ensimmäisen neljän viikon jakson. Jatkossa meidän tulee päästä kiinni uuden sarjan pelirytmiin ja –nopeuteen. Siinä meillä on tekemistä. Olemme tehneet kovasti hommia ja olemme siinä mielessä aikataulussa.

- Harjoitusottelut antavat kuitenkin osviittaa siitä, mikä on lähtötasomme sarjaan lähdettäessä. Pelien kautta saamme selkoa moniin asioihin.

- Nyt huilaamme kolme päivää. Huomenna kokoonnumme yhteen ja summaamme alkukauden. Mietimme myös tavoitteemme alkavalle Mestis-kaudelle. Muutaman päivän tauko tulee hyvään paikkaan.

Jukka Niirasen videohaastattelu ottelun jälkeen (Iisalmen Sanomat).

Tilastopalvelu (finhockey)