Runkosarjan viimeinen kotiviikonloppu

Suomi-sarjan runkosarjan ratkaisun hetket ovat käsillä. Tulevana viikonloppuna IPK pelaa kaksi tärkeää kotiottelua. Perjantaina Kankaan monttuun saapuu Kiekkokopla Joensuusta.

IPK:n valmentaja Eetu Qvist:

- Viime pelit ovat meiltä sujuneet mollivoittoisesti. Olemme jutelleet asioista joukkueen kesken ja harjoitusviikkomme on ollut erinomainen. Se lupaa hyvää Kiekkokopla-ottelua ajatellen.

- Edelliset pelimme Koplaa vastaan ovat olleet tiukkoja vääntöjä, eikä sarjataulukkoa kannata tuijotella. Heillä on muutamia kiekollisesti taitavia hyökkääjiä, joiden kanssa saamme olla tarkkana. Meidän tulee olla fyysisiä ja pelata röyhkeästi maalia kohti. Sitä olemmekin viikolla harjoitelleet. Uskon, että käännämme kurssimme taas voitokkaaksi perjantaina.

Heikki Lukkari (IPK Team) saapuu paikkaamaan pakkivajetta. Ilkka Heikkilä pelaa puolustajan tontilla. Jesse Voutilainen esiintyy edustusjoukkueen riveissä ensimmäistä kertaa. Anton Kokkonen ja Pasi Hirvonen ovat työesteiden vuoksi sivussa. Lauri Heinonen ja Heikki Hiltunen ovat edelleen loukkaantuneiden kirjoissa.

Maalivahti Tuomas Tolosen ennakkotunnelmat ottelun alla (Iisalmen Sanomat).

Tulosseuranta (finhockey)

Kokoonpano:

Savolainen – Heiskanen – Kivioja
Putkonen – Mertanen – Lyytinen
Fofanov – Svensk – Ruotsalainen
Riihola – Suihkonen – Nuutinen

Lukkari – Huttunen
Heikkilä - Penttinen
Määttä – Vanninen
Voutilainen

Tolonen (Airasvaara)

IPK – Kiekkokopla perjantaina 12.2. klo 18.30 Iisalmen jäähallissa. Eilisellä Sampo – Loimu –ottelulipulla sisäänpääsy puoleen hintaan.