Suomi-sarja palaa tauolta - IPK Kiekkokoplan vieraaksi

Suomi-sarja palaa joulutauolta loppiaisena kuuden ottelun voimin. IPK matkustaa keskiviikkona Joensuuhun Kiekkokoplan vieraaksi. Ottelu alkaa klo 16.00.

IPK:n valmentaja Eetu Qvist:

- On hienoa taas päästä pelien makuun. Pelihalu on joukkueella varmasti kova muutaman viikon tauon jälkeen. Tauon aikana on harjoiteltu ja levätty sopivassa suhteessa. Toivottavasti saamme lisävirtaa Suomen nuorten maajoukkueen maailmanmestaruudesta. Heidän otteitaan on ollut hieno seurata pelitaukomme aikana.

- Runkosarjaa on osaltamme jäljellä vielä 12 ottelua, joista kolme on Kiekkokoplaa vastaan. On selvää, että ne ovat todella tärkeitä pelejä pudotuspelien kotietua ajatellen. Viime kotiottelussamme heitä vastaan emme olleet alussa valmiita, emmekä pelanneet kuten osaamme.

- Keskiviikon pelissä meidän tuleekin olla hereillä heti alusta alkaen Joensuun isossa kaukalossa. Taukojen jälkeisissä otteluissa pelirytmin löytyminen voi olla haastavaa, mutta uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet voittoon.

IPK-hyökkääjä Janne Svenskin videohaastattelu ottelun aattona (Iisalmen Sanomat).

Tulosseuranta (finhockey)

Ville Määttä on toipunut harjoituskauden loukkaantumisestaan ja hän esiintyy IPK-paidassa ensimmäistä kertaa Suomi-sarjaottelussa. Niko Putkonen ja Samu Airasvaara ovat myös toipuneet loukkaantumisistaan. Joni Riihola on sivussa henkilökohtaisen syyn takia.

Kokoonpano:

Putkonen – Heiskanen – Lyytinen
Savolainen – Heikkilä – Kivioja
Mertanen – Suihkonen – Nuutinen
Fofanov – Svensk – Ruotsalainen
Karppinen

Määttä – Huttunen
Penttinen – Hirvonen
Heinonen – Vanninen

Tolonen (Airasvaara)