IPK kohtaa Huntersin ilmaisottelussa

Yksi kauden kohokohdista on edessä lauantaina klo 17, kun IPK kohtaa Suomi-sarjaottelussa Porvoon Huntersin. Karhun Kosketus –otteluun on yleisöllä vapaa pääsy. Asetelmat peliin ovat mielenkiintoiset. IPK johtaa sarjaa 40 pisteellä ja Hunters on viidentenä 29 pisteellä.

IPK:n valmentaja Eetu Qvist odottaa ottelua innolla.

- Hieno ilta tulossa. Lauantai-ilta ja ilmaisottelu, jossa vastassa on laadukas vastustaja. Hunters on luisteleva ja hyvin valmennettu joukkue, joka on meille kova haaste. Toivottavasti yleisö löytää sankoin joukoin halliin kannustamaan meitä. Vaikka olemmekin keskittyneet jokaiseen otteluun kerrallaan, on tätä iltaa kuitenkin odotettu erityisellä mielenkiinnolla.

- Saamme takaisin kokoonpanoon muutamia keskiviikon AIK-ottelusta puuttuneita pelaajia. Maalivahtitilanteemme on haasteellinen, kun kaikki kolme maalivahtiamme ovat sivussa. En ole aikaisemmin nähnyt vastaavaa tilannetta. Hieno homma, että saimme kuitenkin Niklas Nallin ja Joel Luhtasen tähän otteluun.

- Lähdetään taistelemaan ja tarjoamaan yleisölle lauantai-illan viihdettä. Uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet voittoon, Qvist sanoi.

Jevgeni Fofanov, Tomi Penttinen, Joni Riihola, Toni Ruotsalainen ja Jaakko Heiskanen palaavat kokoonpanoon. Maalivahtikaksikon muodostavat Niklas Nalli ja Joel Luhtanen. Niko Putkonen on Mestisjoukkue Hokin mukana, eikä ole lauantaina IPK:n käytettävissä.

Tulospalvelu (finhockey)

Kokoonpano:

Fofanov – Heiskanen – Lyytinen
Savolainen – Mertanen – Kivioja
Heikkilä – Svensk – Ruotsalainen
Riihola – Suihkonen – Nuutinen

Kokkonen – Huttunen
Heinonen – Hirvonen
Penttinen – Vanninen

Nalli (Luhtanen)