IPK lauantaina FPS:n vieraaksi

IPK matkustaa viikonloppuna vieraskiertueelle Forssaan ja Poriin. Lauantaina FPS isännöi Peli-Karhuja klo 17.00 alkavassa Suomi-sarjaottelussa. Joukkueen bussista tavoitettu IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen odottaa joukkueensa palaavan voittokantaan kahden tappion jälkeen.

- Lähdimme matkaan jo tänään perjantaina, jotta saamme parhaan mahdollisen valmistautumisen lauantain peliin. Voitimme FPS:n kotiottelussamme, mutta uskon, että FPS on kotonaan huomattavasti kovempi. Heidän kokoonpanonsa tulee myös todennäköisesti vahvistumaan viime ottelusta, joten tiukka iltapuhde on varmasti tiedossa. FPS on taitava joukkue, joka pyrkii vahvaan kiekkokontrolliin. Uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet palata voittojen tielle lauantain pelissä. Se vaatii hyvän suorituksen koko joukkueelta.

- Meillä on muutamia poisjääntejä työesteiden ja henkilökohtaisten syiden takia, mutta saamme kasaan hyvän kokoonpanon. Maalivahtimme Samu Airasvaara ja Miska Ruotsalainen ovat sivussa. Siksi MV-valmentajamme Petri Karhu palaa kokoonpanoon tämän viikonlopun ajaksi. Hän on ollut mukanamme jääharjoituksissa tämän viikon. Tino Karppinen (kuvassa) on ensimmäistä kertaa kokoonpanossa Suomi-sarjaottelussa, Niiranen kertoi.

Vahvasti kauden aloittaneen Jaakko Heiskasen videohaastattelu (Iisalmen Sanomat).

Tulosseuranta

Kokoonpano:

Putkonen – Heiskanen – Lyytinen
Savolainen – Heikkilä – Mertanen
Riihola – Svensk – Fofanov
Nuutinen – Suihkonen – Pulkkinen
Karppinen

Kokkonen – Huttunen
Heinonen – Hirvonen
Vittaniemi – Vanninen

Tolonen (Karhu)