IPK päätti vieraskiertueensa voittoon

IPK nappasi hienon voiton VG-62:n vieraana Naantalissa. Loppulukemiksi kirjattiin 2-4 (0-1, 2-1, 0-2). IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen kiitteli joukkueensa peliä etenkin kolmannessa erässä.

- Ensimmäinen erä oli meiltä hyvä ja pääsimme ylivoimalle neljä kertaa. Joona Suihkosen (kuvassa) kentällinen hankki useita jäähyjä vastustajalle. Onnistuimme kuitenkin ylivoimalla vain kerran.

- Toinen erä oli puolestaan vastustajan hallintaa. Onneksi kokosimme rivimme hienosti kolmanteen erään ja Jaakko Heiskasen ketju värkkäsi erän alkuun tärkeän maalin. Kolmannessa erässä pelasimme muutoinkin hyvää peliä ja ansaitsimme voiton. Samu Airasvaara oli maalilla varma.

Niiranen oli todella tyytyväinen viikonlopun tulokseen eli viiteen sarjapisteeseen.

- Hieno viikonloppu meiltä kaiken kaikkiaan. Olemme joukkueen kanssa jakaneet runkosarjan kuuteen pätkään, johon asetamme pistetavoitteen. Ensimmäinen jakso päättyi tänään. Viiteen voittoon ja 14 pisteeseen ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Tällä reissulla huomasimme, että vieraskentällä voittaminen vaatii meiltä aina terävän suorituksen. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevan lauantain Karhu HT –peliä, Niiranen totesi.

Vahvan ottelun pelanneen Niko Putkosen videohaastattelu (Iisalmen Sanomat).

Tulosseuranta (finhockey)

Maalit:

0-1 Heiskanen YV (Kokkonen, Huttunen)
1-1 Lehtonen YV (Vähänikkilä, Ruusunen)
1-2 Lyytinen (Putkonen, Heiskanen)
2-2 Pajunen (Ruusunen, Poukkula)
2-3 Putkonen (Heiskanen, Lyytinen)
2-4 Nuutinen (Suihkonen, Huttunen)

Torjunnat:

Ikonen, VG-62: 11+9+16=36
Airasvaara, IPK: 6+15+7=28

Rangaistusminuutit:

VG-62: 6 x 2 min
IPK: 5 x 2 min