IPK voittoon tennislukemin

IPK otti vakuuttavan voiton Kiekkokoplasta myös joukkueiden toisessa kohtaamisessa. Loppunumeroiksi kirjattiin 6-0 (1-0, 2-0, 3-0). Päävalmentaja Jukka Niiranen oli tyytyväinen viikonlopun antiin.

- Tiesimme, että lähtöasetelma peliin oli haastava eilisen suurinumeroisen voiton jälkeen. Onnistuimme kuitenkin hienosti ja olimme valmiita heti ottelun alussa. Ensimmäistä erää hallitsimme selkeästi, vaikka teimmekin siinä vain yhden maalin.

- Toinen ja kolmas erä olivat jäähyjen sävyttämiä ja siksi rikkonaisia. Kiekkokoplalla oli muutama vaarallinen paikka, mutta Tuomas Tolonen oli tänäänkin varma maalin suulla. Oli erittäin hienoa, että onnistuimme pitämään maalimme puhtaana molemmissa otteluissa.

- Tänäänkin meidän kiekollinen peli oli vahvaa ja loimme maalipaikkoja useampiinkin osumiin. Pelasimme viidellä puolustajalla ja siitä erityismaininta puolustajillemme. He pelasivat miehekkäästi. Ylivoimapelimme oli myös tänään tehokasta, kun viimeistelimme neljä yv-maalia.

- Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen viikonloppu. Kuusi pistettä maalierolla 16-0. Eipä paljon enempää joukkueelta voi vaatia. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi lauantain KOOVEE-peliä, Niiranen päätti.

Lehdistötilaisuus (Iisalmen Sanomat)

Maalikooste (Iisalmen Sanomat)

Tilastot (finhockey)

Maalit:

1-0 Hirvonen YV (Lyytinen, Putkonen)
2-0 Putkonen YV (Heiskanen, Lyytinen)
3-0 Mertanen (Penttinen, Savolainen)
4-0 Huttunen YV (Lyytinen, Kokkonen)
5-0 Savolainen YV (Penttinen)
6-0 Kivioja (Savolainen)

Torjunnat:

Tolonen, IPK: 3+11+5=19
Sissonen, Kiekkokopla: 17+14+6=37

Rangaistusminuutit:

IPK: 6 x 2 min
Kiekkokopla: 8 x 2 min

Yleisöä: 387