IPK tyrmäsi Kiekkokoplan

IPK avasi tämän kauden Suomi-sarjataipaleensa murskavoitolla Kiekkokoplasta. Loppulukemiksi kirjattiin 0-10 (0-2, 0-4, 0-4). Päävalmentaja Jukka Niiranen oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

- Olipa hieno peli meiltä. Laadukasta tekemistä koko joukkueelta ja tänään tasoero varsinkin hyökkäyspelissä oli iso.

- Ensimmäisessä erässä vastustaja tuli kovasti päälle, emmekä olleet täysin hereillä pelin alussa. Se oli tasainen erä. Käytimme kuitenkin maalipaikat tehokkaasti avauserässä ja pääsimme erätauolle kahden maalin johdossa, Niiranen kertoi.

- Toisessa ja kolmannessa erässä saimme luistimet liikkeelle ja pelasimme loistavaa kiekollista peliä. Iskimme useita maaleja hienojen sommitelmien jälkeen. Kiekottomat pelaajat ajoivat sähäkästi maalille, josta meille aiheutui paljon hyviä tilanteita.

Jaakko Heiskasen ja Simo Mertasen ketjut iskivät molemmat neljä maalia. Pelasimme viidellä puolustajalla ja he suoriutuivat erinomaisesti läpi koko pelin. Tuomas Tolonen torjui muutaman erittäin vaarallisen tilanteen. Olikin hienoa, että vastustaja ei saanut tehtyä yhtään maalia.

- Kaiken kaikkiaan vakuuttava esitys meiltä. Voimme nauttia tästä voitosta tämän illan, mutta huomiseen peliin tämän päivän voitto ei auta. Mukavaa on päästä huomenna kotiyleisön eteen. Toivottavasti pystymme esittämään yhtä hienoa peliä kuin tänään, Niiranen päätti.

Jere Savolaisen haastattelu pelin jälkeen (Iisalmen Sanomat).

Maalit:

0-1 Fofanov (Heikkilä, Svensk)
0-2 Mertanen (Savolainen, Kivioja)
0-3 Kokkonen YV (Lyytinen, Huttunen)
0-4 Kokkonen (Lyytinen, Putkonen)
0-5 Savolainen (Mertanen, Penttinen)
0-6 Hirvonen (Lyytinen, Savolainen)
0-7 Heinonen (Fofanov, Heikkilä)
0-8 Putkonen (Kokkonen, Lyytinen)
0-9 Savolainen SR (Mertanen, Hirvonen)
0-10 Kivioja (Kokkonen, Mertanen)

Torjunnat:

Sivonen, Kiekkokopla: 9+6+8=23
Tolonen, IPK: 9+5+12=26

Rangaistusminuutit:

Kiekkokopla: 2 x 2 min
IPK: 4 x 2 min

Linkki finhockeyn sivulle ottelun tilastoihin.

Maalikooste