IPK jatkoi kotikaukalossaan voitokkaasti – Hokki kaatui vahvalla pelillä

IPK:n vahva kotivire sai jatkoa keskiviikkona, kun Hokki kaatui Mestiksen karsintasarjassa maalein 6-3 (2-1, 3-1, 1-1). Ville Leskinen viimeisteli tehopisteet 1+3. Tuomas Tolonen torjui 27 kertaa. Ottelua oli seuraamassa peräti 1086 katsojaa.

Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen:

- Onnittelut kotijoukkueelle ansaitusta voitosta. Tämä oli karsintasarjassa seitsemäs pelimme ja ensimmäistä kertaa puolustimme huonosti. Tänään oli joukkueella väli-ilta. Uskon, että saamme asenteen ja työmoraalin takaisin raiteilleen perjantaiksi Ketterää vastaan, kun edessä on kauden viimeinen peli.

IPK:n päävalmentaja Janne Sinkkonen:

- Tärkeä voitto. Olimme tehokkaita ja puolustimme kaksi erää hyvin lukuun ottamatta lapsusta, joka johti Hokin avausmaaliin. Kolmas erä oli vähän huolimatonta pelaamista, mutta tämä riitti voittoon tänään. Meillä on jäljellä vielä kaksi JYP-Akatemia –ottelua ja perjantaiksi pitää taas parantaa.

- Jouduimme vähän pyörittämään miehitystä, mutta kokoonpanoon tulleet pelaajat täyttivät ruutunsa erinomaisesti. Meillä on kasassa hieno joukkue, mutta työ on vielä kesken. Nyt ajatukset kohti perjantaita.

Lehdistötilaisuus (Iisalmen Sanomat)

Maalikooste (Iisalmen Sanomat)

Tilastopalvelu

Maalit:

1. erä:

0-1 Ollikainen (Huttu)
1-1 V. Leskinen
2-1 Zboril (Locans, Galin)

2. erä:

2-2 Kaarlela AV
3-2 Virtanen (V. Leskinen, Podzins)
4-2 Podzins (Virtanen, V. Leskinen)
5-2 Locans

3. erä:

5-3 Kauppinen (Kaarlela, Kouvalainen)
6-3 Galin TM (V. Leskinen)

Torjunnat:

Tolonen, IPK: 15+7+5=27

Smura, Hokki: 9+4+0=13 (vaihto: 31:29, 5-2)
Rautio, Hokki: 0+6+3=9

Yleisö: 1086