IPK:lle tärkeät pisteet - JHT kaatui perjantai-illan trillerissä

IPK jatkoi vahvoja otteitaan kotikaukalossa Mestiksen karsintasarjassa. Perjantai-illan jännitysnäytelmässä Peli-Karhut voitti JHT:n maalein 4-3 (2-1, 1-2, 1-0). Kaksi maalia viimeistellyt Janne Katosalmi iski voittomaalin Hämäläisen veljesten (Aleksi ja Aatu) esityöstä.

JHT:n päävalmentaja Joni Petrell:

- Hienoa, että pelissä on tunnetta. Mutta kyllä todella kovasti kyrsii hävitä maalilla näitä pelejä. Paremmalle hävisimme, vaikka maalivahtimme antoi meille mahdollisuuden taistella voitosta tänään. Otimme muutaman hölmön hyökkäyspään jäähyn, joista IPK:n vaarallinen ylivoima rankaisi. Emme saaneet sitä kiinni.

- Onnittelut IPK:lle voitosta. Nyt katseet eteenpäin kohti JYP-Akatemia- ja Hokki-vieraspelejä.

IPK:n päävalmentaja Janne Sinkkonen:

- Tiukka peli. Hyvä joukkue oli vastassa, jossa useat rutinoituneet pelaajat suorittavat kovalla tasolla. Meillä oli paljon maalipaikkoja, mutta vastaavasti JHT hyökkäsi vaarallisesti joka kerta, kun he pääsivät hyökkäämään. Pienillä muutoksilla saimme ylivoimapeliin lisää laukauksia ja sitä kautta syntyi kaksi yv-maalia.

- Olen tyytyväinen tulokseen ja moniin asioihin itse pelaamisessa. Huomiseen Ketterä-otteluun tämä ei kuitenkaan auta mitään ja meidän pitää petrata kohti huomista. Peli tulee nopeasti, mutta hyvä niin. On hyvä päästä saman tien takaisin taisteluun.

Lehdistötilaisuus (Iisalmen Sanomat)

Tilastopalvelu

Maalit:

1. erä:

1-0 Zboril (Locans, Galin)
1-1 Kivinen (Espo, Allen)
2-1 Tolvanen YV (Virtanen, Pälve)

2. erä:

2-2 Väkeväinen YV (Joki-Erkkilä, Mustonen)
3-2 Katosalmi YV (Aa. Hämäläinen, Al. Hämäläinen)
3-3 Ahlgren (Mustonen)

3. erä:

4-3 Katosalmi (Al. Hämäläinen, Aa. Hämäläinen)

Torjunnat:

A. Leskinen, IPK: 11+4+0=15 (vaihto: 36:38, 3-3)
Tolonen, IPK: 0+0+6=6

Lintonen, JHT: 13+17+14=44 (poissa: 58:50-59:26, 59:34-60:00)

Yleisö: 1011