IPK:lle viikon kolmas voitto – Ville Leskinen namutteli voittomaalin

IPK:n viikko oli täydellinen. Kahden vierasvoiton jatkeeksi karhulauma kellisti myös Kiekko-Vantaan lauantaina Kankaalla. Voitto kirjattiin Peli-Karhuille lukemin 3-2 (2-0, 1-1, 0-1). IPK:n tehokkain oli voittomaalin viimeistellyt Ville Leskinen (1+1). Tuomas Toloselle kertyi 37 torjuntaa.

Kiekko-Vantaan päävalmentaja Simo Mälkiä:

- Annoimme IPK:lle kolme eteen ja se oli liikaa. Loppua kohti taistelimme sen, minkä pystyimme ja saimmekin miehekkään kirin aikaiseksi. Tänään se ei kuitenkaan riittänyt.

IPK:n valmentaja Eetu Qvist:

- Meillä oli alla kaksi hienoa vierasvoittoa, joissa olimme tehokkaita maalipaikoissamme. Samanlainen alku oli tänäänkin. K-Vantaa tuli kolmannessa erässä väkisin maalin päähän, mutta puolustimme vahvasti ja tuloksena oli arvokas voitto kärkipään vastustajasta.

- Tuomas Tolonen oli erinomainen varsinkin avauserässä ja ottelun loppuhetkillä. Ville Leskinen pelasi parhaan pelinsä IPK-paidassa. Ainars Podzins on tuonut peliimme ja ykkösketjuumme uuden elementin. Esimerkiksi Juha Virtasen maalia edelsi kymmenen peräkkäistä onnistunutta syöttöä. Se oli huikea suoritus koko viisikolta. 

- Ennen kaikkea pelasimme kuitenkin joukkueena äärimmäisen hyvän pelin. Tämä oli IPK:n Mestis-taipaleen ensimmäinen yhdeksän pisteen viikko. Sen myötä voimme jäädä parin päivän huilille hyvillä mielin.

Lehdistötilaisuus (Iisalmen Sanomat)

Maalikooste (Iisalmen Sanomat)

Tilastopalvelu

Maalit:

1. erä:

1-0 Heinonen (V. Leskinen, Vaarasuo)
2-0 Virtanen (Aa. Hämäläinen, Pälve)

2. erä:

3-0 V. Leskinen
3-1 Harjama YV (Ojala)

3. erä:

3-2 Niemimaa

Torjunnat:

Tolonen, IPK: 18+3+16=37
Kautto, K-Vantaa: 4+7+9=20 (poissa: 56:49-57:23, 57:45-60:00)

Yleisö: 897