IPK taipui Hokille yli tuhannen katsojan edessä

Mestis palasi joulutauolta keskiviikkoiltana, kun Iisalmessa kohtasivat IPK ja Hokki. Joukkueet olivat vastakkain jo viidennen kerran tällä kaudella ja nyt nähtiin ensimmäinen vierasvoitto, kun Hokki vei pisteet maalein 1-5 (0-1, 1-2, 0-2). IPK:n maalista vastasi ylivoimalla Niko Putkonen.

Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen:

- Seitsemäs keskinäinen ottelu tälle kaudelle, kun harjoituspelit lasketaan mukaan. Kumpikaan joukkue ei varmasti mitään kaneja hatusta tässä vaiheessa vedä.

- Olen erittäin tyytyväinen oman joukkueeni kaikkiin pelaajiin, mutta olen erittäin tyytymätön päätuomaripariin. Pelasimme kotijoukkueen lisäksi myös tuomareita vastaan. Voitimme kuitenkin 1-5, joten siihen olen tyytyväinen. Perjantaina jatketaan Kajaanissa samojen joukkueiden kesken.

IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen:

- Parempi joukkue voitti. Olen todella pettynyt omaan peliimme. Tarkoituksena oli lähteä pelaamaan 60 minuuttia meidän systeemimme mukaan, mutta ei se onnistunut. Hokki on hyvä joukkue ja heillä on vaarallinen hyökkäyskalusto.

- Peli ratkesi viime kädessä ylivoimapeliin. Hokki teki kolme yv-maalia ja me ainoastaan yhden. Miehiä on paljon sivussa ja tauko oli siksi repaleinen. Yritämme parantaa peliämme paremmaksi kohti perjantain uutta kohtaamista. Ei selittelyjä. Hokki ansaitsi pisteet tänään.

Lehdistötilaisuus (Iisalmen Sanomat)

Maalikooste (Iisalmen Sanomat)

Tilastopalvelu

Maalit:

1. erä:

0-1 Piipponen YV (Korkiakoski, Turtiainen)

2. erä:

0-2 Metsävainio (Korkiakoski, Vartiainen)
1-2 Putkonen YV (Kinnunen, Aa. Hämäläinen)
1-3 Piipponen

3. erä:

1-4 Korkiakoski YV (Kouvalainen, Piipponen)
1-5 Huttu YV (Korkiakoski, Kouvalainen)

Torjunnat:

Leskinen, IPK: 7+7+11=25
Autio, Hokki: 12+5+4=21

Yleisö: 1078