Välipäivinä vastassa paikallisvastus Hokki

Mestis palaa joulutauolta keskiviikon täydellä kierroksella ja välipäivinä IPK kohtaa Hokin kahdesti. Keskiviikkona joukkueet kohtaavat Iisalmessa ja perjantaina Kajaanissa. Kauden aikaisemmat keskinäiset kohtaamiset ovat menneet tasan, kun molemmat joukkueet ovat pystyneet voittoon kaksi kertaa. Kotijoukkueet ovat olleet tähän saakka vahvoilla.

IPK:n valmentaja Eetu Qvist:

- Olemme jo pidempään pelanneet omia pudotuspelejämme. Hokki on juuri edellämme sarjataulukossa ja sanomattakin on selvää, että elintärkeistä pisteistä pelataan.

- Tiedämme tasan tarkkaan, kuinka Hokki pelaa ja erityisesti kotona olemme heitä vastaan hyvin onnistuneetkin. Tarkoitus on jatkaa samaan malliin. Joulutauolla olemme ladanneet akkuja ja uskon, että kaukalossa nähdään todella nälkäinen IPK.

IPK-paidassa debytoi latvialaishyökkääjä Roberts Locans. KalPa-hyökkääjä Tatu Kokkola pelaa lainalla Peli-Karhuissa tämän viikon Hokki-ottelut.

Sairaslistalla ovat Jere Savolainen, Jaakko Heiskanen, Niko Nuutinen, Ilkka Heikkilä, Aleksi Hämäläinen, Otto Huttunen ja Janne Pälve.

Tulosseuranta

Kokoonpano:

Putkonen – Virtanen – Zboril
Locans – Aa. Hämäläinen – Katosalmi
Patronen – Kokkola – Komulainen
Fofanov – Riihola – Kurkinen

Kinnunen – Galin
Vaarasuo – Tolvanen
Heinonen – Kokkonen
Määttä

Leskinen (Tolonen)

Mestiksen runkosarjaottelu IPK – Hokki Iisalmen jäähallissa keskiviikkona 28.12. klo 18:30.

Osta lippuja otteluun (Ticketmaster)