IPK:llle makea voitto - Katosalmi ratkaisi jatkoajalla

IPK oli hävinnyt kauden kaksi aikaisempaa ottelua Espoo Unitedia vastaan, mutta perjantaina Espoossa Peli-Karhut väänsi voiton maalein 2-3 (0-1, 1-1, 1-0, 0-1). Jatkoajalle venyneen ottelun ratkaisi Janne Katosalmi Janne Pälveen ja Ville Hyvärisen esityöstä. Maali oli Katosalmelle jo kauden kymmenes.

Muista IPK-maaleista vastasivat kauden ensimmäiset maalinsa laukoneet puolustajat Pälve ja Damir Galin. IPK-maalivahti Tuomas Tolonen torjui 30 kertaa.

IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen:

- Oli hienoa saada voitto ja pisteitä sarjataulukkoon muutaman tappion jälkeen. Ensimmäinen erä oli meiltä todella hyvä. Siinä oli paikat useampaankin maaliin. Toisessa ja kolmannessa erässä jouduimme vähän jäähykierteeseen, mutta alivoimaa pelasimme erinomaisesti ja tapoimme muun muassa viiden minuutin rangaistuksen.

- Mahtava taistelu joukkueelta. Koko pakistolta erittäin vahva peli. Janne Pälve pelasi kauden parhaan pelinsä, Tuomas Tolonen oli varma maalissa ja Janne Katosalmi ratkaisi hienosti jatkoajalla. Nyt kerätään happea lauantain Kiekko-Vantaa –ottelua varten.

Janne Katosalmen videohaastattelu (Iisalmen Sanomat).

Tilastopalvelu

Maalit:

1. erä:

0-1 Galin (Aa. Hämäläinen, Kokkola)

2. erä:

0-2 Pälve YV (Aa. Hämäläinen, Zboril)
1-2 Wuolle (Väkelä, Tikkinen)

3. erä:

2-2 Oksanen YV2 (Kivilahti, Santala)

Jatkoaika:

2-3 Katosalmi (Pälve, Hyvärinen)

Torjunnat:

Rinne, Espoo United: 9+3+5+0=17
Tolonen, IPK: 12+10+8+0=30

Yleisö: 1137