Syyspuolisko päättyy kolmen ottelun viikkoon - keskiviikkona vieraaksi KeuPa HT

IPK:n syyskausi päättyy kuluvaan viikkoon. Keskiviikkona Kankaan monttuun saapuu KeuPa HT. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla IPK on vienyt voiton.

IPK:n valmentaja Eetu Qvist:

- Edessä on loppukiri ennen joulutaukoa ja sanomattakin on selvää, että todella tärkeistä pisteistä pelataan. Meillä on hyviä kokemuksia KeuPa-peleistä tältä kaudelta ja tiedämme, millaisella pelillä heitä vastaan on mahdollista voittaa.

- On mukavaa päästä pienen tauon jälkeen kotiyleisön eteen ja saamme varmasti yleisöltä lisävirtaa. Lähdemme pelaamaan aktiivista ja rohkeaa peliä. Katsotaan illalla, mihin asti se riittää tänään. Tulossa on varmasti kiihkeä kiekkoilta.

IPK-paidassa debytoi KalPa-hyökkääjä Tatu Kokkola, 19. Janne Katosalmi palaa kokoonpanoon loukkaantumisensa jälkeen. Mikkelin Jukureista lainalle KeuPa-otteluun saapuvat puolustaja Henri Auvinen ja hyökkääjä Niko Laakkonen.

Sairaslistalla jatkavat Otto Huttunen, Jaakko Heiskanen, Jere Savolainen sekä TUTO-ottelussa tällin saanut Lauri Heinonen.

Tulosseuranta

Kokoonpano:

Putkonen – Virtanen – Laakkonen
Kinnunen – Al. Hämäläinen – Aa. Hämäläinen
Patronen – Kokkola – Zboril
Komulainen – Riihola – Katosalmi

Pälve – Galin
Kokkonen – Auvinen
Vaarasuo – Tolvanen
Määttä

Leskinen (Tolonen)

Mestiksen runkosarjaottelu IPK – KeuPa HT Iisalmen jäähallissa keskiviikkona 14.12. klo 18:30.

Fanseat-lähetys

Osta lippuja otteluun (Ticketmaster)