Aatu Hämäläisen viime hetken soolomaali toi pisteen

IPK:n härkäviikko alkoi Rovaniemellä keskiviikkona, kun karhulauma matkusti RoKi:n vieraaksi. Aatu Hämäläinen toi IPK:n tasoihin viimeisellä minuutilla, kun vierasjoukkue pelasi ilman maalivahtia. RoKi:n Olli-Aleksi Pietilä ratkaisi kuitenkin voiton isännille, kun jatkoaikaa oli pelattu 24 sekuntia. Loppulukemiksi kirjattiin 5-4 (3-2, 0-1, 1-1, 1-0). IPK:n tehokkaimmat olivat Aatu Hämäläinen (1+2), Aleksi Hämäläinen (0+3) ja Eetu Patronen (2+0).

IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen:

- Tauon jälkeen ensimmäinen peli on aina vähän arvoitus, että kuinka pelirytmiin pääseminen onnistuu. Olimme todella valmiita alussa ja teimme kaksi nopeaa maalia, mutta sen jälkeen RoKi pääsi paremmin peliin mukaan. He käyttivät maalipaikkansa murhaavan tehokkaasti.

- Ottelun lopussa tulimme vielä hienosti tasoihin ilman maalivahtia, kun Aatu Hämäläinen punnersi hienon soolomaalin. Tämän kauden ensimmäinen jatkoaika kääntyi kuitenkin kotijoukkueelle heti ensimmäisessä vaihdossa.

- Kaiken kaikkiaan hyvä taistelu meiltä. Hallitsimme peliä hienokseltaan, mutta tänään kävi näin. Hämäläisten ketju oli pelipäällä. Ilahduttavaa oli myös Eetu Patrosen kaksi maalia. Hän on päässyt kovalla työnteolla hienoon vireeseen. Ylivoimamme oli tänään kauden parasta tähän saakka ja teimme kaksi yv-maalia.

- Tarvitsemme pienen askeleen vielä, jotta pystyisimme voittamaan nämä tiukat pelit. Joukkue osoitti luonnetta ja tästä on hyvä jatkaa perjantain Peliitat-peliin. Huomenna harjoittelemme kevyesti ja sen jälkeen suuntaamme katseet kohti perjantaita.

Kaksi maalia laukoneen Eetu Patrosen videohaastattelu ottelun jälkeen (Iisalmen Sanomat).

Tilastopalvelu

Maalit:

1. erä:

0-1 Katosalmi (Al. Hämäläinen)
0-2 Patronen YV (Al. Hämäläinen, Aa. Hämäläinen)
1-2 Komulainen (Paajanen, Pietilä)
2-2 Zorec (Tamminen, Männistö)
3-2 Männistö SR (Salmela, Pelto-Arvo)

2. erä:

3-3 Patronen YV (Al. Hämäläinen, Aa. Hämäläinen)

3. erä:

4-3 Salmela YV (Huhtasalo, Tamminen)
4-4 Aa. Hämäläinen IM (Tolvanen)

jatkoaika:

5-4 Pietilä (Pelto-Arvo, Neva-Aho)

Torjunnat:

Hölsä, RoKi: 13+10+8+0=31
Tolonen, IPK: 2+10+4+0=16

Yleisö: 907