Hermes vei pisteet juhlapelistä

IPK:n 50-vuotisjuhlaottelu Hermestä vastaan päättyi vierasjoukkueen voittoon maalein 1-2 (0-0, 0-0, 1-2). IPK oli kaksi erää hallitsevampi osapuoli, mutta maalinteko ei onnistunut useista avopaikoistakaan. Hermes ratkaisi ottelun kahdella maalillaan kolmannessa erässä. IPK-kavennuksen viimeisteli Niko Putkonen Jere Savolaisen ja Mikko Komulaisen esityöstä. Antti Leskinen torjui IPK-maalin suulla 27 kertaa.

Hermeksen valmentaja Märt Eerme:

- Kaksi ensimmäistä erää oli meiltä ehkä huonointa peliä koko kaudella tähän asti. Kolmas erä oli meiltä hyvä. Tärkeät pisteet.

IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen:

- Olen pettynyt tulokseen, mutta en tekemiseen. Hallitsimme kahta ensimmäistä erää ja siinä meidän olisi pitänyt ratkaista ottelu ja mennä menojamme. Viimeisessä erässä näytti, että hyydyimme ja juutuimme puolustusalueelle. Olemme pelanneet kapealla kokoonpanolla neljään päivään kolme peliä ja ehkä se näkyi kolmannessa erässä. Tappio harmittaa. Joukkue taisteli alusta loppuun asti.

- Jäämme nyt tauolle. Lataamme akkuja kohti reilun kuukauden rutistusta ennen joulutaukoa. Toivottavasti saamme tauon aikana sairastuvalta täydennystä kokoonpanoomme.

Lehdistötilaisuus (Iisalmen Sanomat)

Maalikooste (Iisalmen Sanomat)

Tilastopalvelu

Maalit:

1. erä:

ei maaleja

2. erä:

ei maaleja

3. erä:

0-1 Franssila (Nättinen, Kangas)
0-2 Nättinen TV (Franssila, Appelgren)
1-2 Putkonen IM (Savolainen, Komulainen)

Torjunnat:

Leskinen, IPK: 6+11+10=27
Edelmann, Hermes: 11+16+10=37

Yleisö: 1089