Kausikortit nyt myynnissä!

IPK-kausikortit myynnissä. Lisätiedot täältä.

Lähetetetty Perjantaina, 15. joulukuuta 2017

IPK-K-Vantaa 5-2

IPK:lle hienon esityksen jälkeen täydet kolme pistettä.

- Olen erittäin ylpeä koko joukkueesta he saavat olla ylpeitä myös itsestään. Koko joukkueelta erinomainen esitys ja varsinkin meidän ykkösketjumme Katosalmi-Kokkola-Hämäläinen oli loistava tänään. Tänään kentällä nähtiin todella työteliäs karhulauma ja tästä onkin hyvä jäädä joulutauolle kertoi iloinen päävalmentaja Janne Sinkkonen heti pelin jälkeen.

Tilastot

1-0 Katosalmi ( Kokkola )

2-0 Kokkola ( Heinonen, Hämäläinen Aa )

2-1 Embrich ( Kivilahti, Turtiainen ) YV

2-2 Rantaeskola ( Wacklin, Mäkinen )

3-2 Kokkola ( Hämäläinen Aa , Katosalmi )

4-2 Kouvalainen ( Fomin , Kinnunen ) YV

5-2 Katosalmi ( Sulin ) AV

Lähetetetty Perjantaina, 15. joulukuuta 2017

IPK-Kiekko Vantaa klo 18.30

Sarjakakkonen Kiekko-Vantaa saapuu IPK:n vieraaksi Iisalmeen. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti tämän kauden runkosarjassa jotka molemmat päättyivät K-Vantaan voittoon.

- Tämän illan vastustaja on erittäin hyvin liikkuva ja laadukas joukkue joka myös puolustaa todella organisoidusti. Meidän syöttölaatumme pitääkin olla tänään huolellista ja laadukasta jotta pystymme heidän vahvan keskialueen trapin murtamaan ja saamaan painetta heidän puolustualueelle. Tämä on viimeinen ottelu ennen taukoa joten laitamme varmasti kaiken peliin ennakoi illan ottelusta valmenta Timo Keppo.

Kokoonpanot

Hämäläinen Aa - Kokkola - Katosalmi

         Galin - Heinonen

Nevalainen - Pyykkönen - Viitanen

          Kinnunen - Sulin

Fomin - Hämäläinen Al - Kouvalainen

         Huttunen - Koponen

Fofanov - Virtanen - Pihlajamäki

13 h. Kivioja

Tolonen (am)

Autio

Lähetetetty Keskiviikkona, 13. joulukuuta 2017

IPK-LeKi 2-3 VL

Hienosti taistellut IPK joutui lopulta taipumaan voittolaukaus kilpailussa. Hyvän kolmannen erän ansiosta kahden maalin takaa tasoihin tullut karhulauma oli lähellä voittoa jatkoajalla mutta tällä kertaa kiekko ei pomppinut kotijoukkueelle ja lisäpiste voittolaukausten jälkeen matkasi LeKin mukana lempäälään.

- Erittäin laadukas joukkue oli tänään vastassa ja olimmekin vaikeuksissa heidän paineistuksen kanssa ensimmäisen puolikkaan ottelusta. Koko joukkueelta kuitenkin erinomainen tason nosto heikon ensimmäisen puolikkaan jälkeen ja hieno taistelumme palkittiinkin kolmannessa erässä tasoitusmaalin myötä ja pienellä onnella olisimme voineet ottelun myös voittaa mutta tänään ei pomppinut meille. Kokonaisuutta kun katsotaan niin LeKi voittonsa ansaitsi mutta olen tyytyväinen että pystyimme peliämme parantamaan loppua kohden vaikka se ei tänään voittoon riittänytkään. Huomenna harjoitellaan ja suunnataan katseet kohti perjantain kotiottelua K-Vantaata vastaan kertoi  päävalmentaja Janne Sinkkonen pelin päätyttyä.

Tilastot

0-1 Ikonen ( Välimaa, Kangasniemi )

0-2 jalonen ( Arousva, Kangasniemi )

1-2 Kouvalainen ( Hämäläinen Al, Koponen )

2-2 Hämäläinen ( Huttunen, Fomin )

2-3 Peltonen VL

Sivut