Lähetetetty Perjantaina, 13. huhtikuuta 2018

Pohjois-Savon jääkiekon lippulaivat, Liigassa pelaava KalPa ja Mestiksessä pelaava IPK jatkavat yhteistyötään myös ensi kaudella.

Tulevalla kaudella yhteistyö tulee sisältämään jo aiemmilla kahdella kaudella nähdyn pelaajavaihdon lisäksi esimerkiksi valmentajien yhteistyön kehittämistä.

- IPK pelasi upean kauden Mestiksessä ja he näyttivät, että kuuluvat tähän sarjaan. Tulevalla kaudella pääsemme kehittämään yhteistyötä lisää heidän kanssaan ja se on tärkeä asia molemmille organisaatioille. Ensimmäinen vuosi yhteistyössä oli puolin ja toisin opettelua ja viime kaudella pääsimme laajentamaan yhteistyötä myös valmennuksen puolelle, josta molemmat osapuolet hyötyivät. Nyt meillä onkin hyvät lähtökohdat kehittää yhteistyötä entisestään, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman sanoo.

Pelaajaringin laajuuden myötä muutamat sopimuspelaajat tulevat pelaamaan IPK:n paidassa tulevalla kaudella. Tavoitteena on myös saada yhteistyöpelaajia.

- Vielä on liian aikaista sanoa, että ketkä pelaavat mahdollisesti IPK:ssa kauden alkaessa. Tulemme tarkentamaan tätä syksyn mittaan, Saksman päättää.

Myös IPK on tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta.

- Hienoa, että kaksi vuotta kestänyt hyvä yhteistyö saa jatkoa. Viime kaudelta haluaisin nostaa esiin valmentajien aktiivisen yhteistyön sekä maltillisen pelaajaliikenteen, jolla olemme voineet parhaiten edistää pelaajien yksilöllistä kehittymistä. KalPa on tehnyt hyvää työtä pelaajien kehittämisessä ja harjoittelussa, ja haluamme olla siinä mukana. Yhteistyö luo vahvaa pohjoissavolaista kiekkopolkua, josta hyötyy koko alueen kiekkoperhe, toteaa IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

 

Kuvassa: Risto...

Lue lisää...
Lähetetetty Tiistaina, 10. huhtikuuta 2018

IPK teki jatkosopimuksia useiden avainpelaajiensa kanssa. Nimensä sopimuspaperiin kirjoittivat maalivahti Aleksi Autio, puolustajat Otto Huttunen ja Lauri Heinonen sekä hyökkääjät Jussi Viitanen, Samu Pyykkönen ja Jevgeny Fofanov.

- Olen erittäin tyytyväinen näihin sopimuksiin. Aleksi oli viime kaudella erittäin iso osa meidän joukkuettamme ja on hienoa, että hän jatkaa meillä myös ensi kaudella. Viime kauden kapteeni, puolustaja Otto Huttunen on seuran oma kasvatti ja ollut iso palanen viime vuosien menestystarinassa. On hienoa, että Otto jatkaa seuran väreissä ja terveenä ollessaan hänellä on varmasti paljon annettavaa Suomi-kiekolle. Lauri on uhrautuva peruspuolustaja ja  tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Jussi on isokokoinen ja taitava hyökkääjä, ja uskon hän pystyy vielä yhden stepin ottamaan kehityksessä Mestiksen kärkihyökkääjien joukkoon. Samu on erinomainen kahden suunnan hyökkääjä ja erittäin arvokas pelaaja joukkueelle. Myös hänellä on iso potentiaali kehittyä. Viidennen kautensa IPK:n paidassa aloittava Jevgeny on löytänyt oman roolinsa joukkueessa ja hän pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa, kommentoi tuoreita sopimuksia IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

- Viime kausi oli hieman vaikea pitkän loukkaantumisen jälkeen ja ehdottomasti haluankin peliäni ensi kaudella parantaa. Joukkueena viime kausi oli ihan hyvä, vaikka pudotuspeleissä pitemmällekin olisi mahdollisuudet olleet ja ensi kaudella lähdemme myös sitä parantamaan, kertoi Otto Huttunen tiistai-iltapäivänä.

- Itselläni ja koko joukkueella oli nousujohteinen viime kausi, vaikka pudotuspeleissä jäikin vähän vajaaksi. Itselläni on selkeä pyrkimys olla ensi kaudella johtava pelaaja ja sitä kautta auttaa joukkuetta menestymään, totesi Jussi Viitanen.

- Ihan hyvä kausi itsellä takana ja sain pelata paljon. Ensi kaudella haluankin mennä maalivahtina lisää eteenpäin ja saada paljon torjuntavastuuta ja sitä kautta auttaa joukkuetta menemään pitkälle kevään...

Lue lisää...
Lähetetetty Tiistaina, 20. maaliskuuta 2018

SaPKo voitti IPK:n jatkoajalla lukemin 4-5 ja jatkaa kohti välieriä missä se vastaansa TuTon. Upeasti läpi ottelusarjan pelannut IPK pelasi eilenkin loistavan ottelun mutta marginaalit olivat tällä kertaa SaPKon puolella ja IPK toivottaa heille onnea loppukaudelle.

- Ilman muuta eilinen tappio oli iso pettymys ja varsinkin kun kausi niin nopeasti sillä hetkellä päättyy, mutta oli mahtava ottelusarja ja haluan antaa ison kiitoksen upeallle Iisalmelais yleisölle joka loi upean tunnelman kankaanmonttuun meidän oman sarjan parhaan faniryhmämme karhukoplan kanssa. Tehdään ensi kaudesta yhdessä vielä hienompi, kertoi Iisalmen Peli-Karhujen toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola tiistai aamuna.

- Kausi oli iso onnistuminen mutta tottakai samaan aikaan iso pettymys, meillä oli mahdollisuudet mennä pidemmälle mutta marginaalit oli pienet ja ei ollut vielä meidän vuoromme. Haluan kuitenkin kiittää jokaista IPK:laista meidän upeasta yleisöstä aina kaikkiin seuran toimijoihin ja pelaajiin että olette luoneet tänne hienon paikan pelata jääkiekkoa ja voitte olla ylpeitä itsestänne, kertoi Iisalmen Peli-Karhujen päävalmentaja Janne Sinkkonen.

Iisalmen Peli-Karhut kiittää kannattajia hienosta kaudesta 2017-2018. Taistelu jatkuu ensi kaudella!!

 

Sivut