Uusi aika - Ensimmäinen koitos Miettisen alaisuudessa

Iisalmen Peli-Karhut lähtee lauantaina vuoden 2019 ensimmäiseen otteluun uuden päävalmentaja Tommi Miettisen alaisuudessa, kun se saa vastaansa kotihallissa viime kauden Mestismestari KeuPa HT:n. 

Joukkueet ovat kohdanneet 3 kertaa aiemmin tällä kaudella, joista IPK on pystynyt yhden ottelun voittamaan. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat 12.12. Iisalmessa, jolloin KeuPa oli vahvempi maalein 2-4. 

Joukkue on harjoitellut kaksi kertaa yhdessä uuden päävalmentajan alaisuudessa ennen lauantain ottelua. 

  • Tilanne on haastava. Pala kerrallaan lähdetään rakentamaan. Sitoutuminen ja yhdessä tekeminen on elinehto, jolloin saamme mahdollisuuden onnistua. Palautetaan ilo ja innostus kaikkeen tekemiseen. Se on ensimmäinen asia, kertoi päävalmentaja Tommi Miettinen ensimmäisen harjoituksen jälkeen

Harjoituksissa joukkue on keskittynyt perusasioihin ja tekeminen on näyttänyt raikkaalta.

  • Ei tässä mitään taikatemppuja tehdä. Kun tehdään perusasiat hyvin ja saadaan näkymään ne pelissä, se tuo meille varmasti positiivista tulosta, pohti varakapteeni Taneli Siikaluoma. 

Lopullinen kokoonpano otteluun varmistuu lauantain aikana, mutta poissa ovat ainakin Aatu Hämäläinen, jonka odotetaan palaavan kokoonpanoon ensi viikon aikana sekä pitkäaikaispotilas Mika Hyvärinen. 

IPK – KeuPa HT Lauantaina klo 17 

Kuva: Darren Rose