Timo Keppo vahvistaa Peli-Karhujen valmennusta

42-vuotias Kuusankoskelta kotoisin oleva Timo Keppo liittyy Peli-Karhujen valmennustiimiin Janne Sinkkosen aisapariksi. Kaudella 2015-2016 Kalajoen JHT:n Suomi-Sarjan pronssille valmentanut Keppo piti viime kauden välivuotta valmentamisesta. Sitä ennen mies toimi vuoden päävalmentajana EHC Lustenaussa Itävallassa.

Keppo on tuttu mies IPK:n päävalmentajalle Janne Sinkkoselle, sillä ennen Itävallan pestiään mies toimi Sinkkosen kakkosena HeKin ja Peliittojen Mestis-joukkueissa kausina 2010-2013. Vaikka Kepon ensisijainen tavoite oli löytää päävalmentajan pesti ulkomailta, oli tarttuminen Peli-Karhujen tarjoukseen lopulta helppoa.

- Tunnemme Jasin kanssa jo vuosien takaa ja tiedämme mitä toinen pelistä ajattelee. Kun sopivaa työtarjousta ei ulkomailta löytynyt, oli tutun miehen aisapariksi lähteminen helppo ratkaisu, Keppo toteaa.

Vaikka päätös IPK:n valmennusryhmään liittymisestä syntyi vasta kesän aikana, oli ajatus kylvetty jo Sinkkosen tartuttua joukkueen peräsimeen.

- Me pidämme paljon yhteyttä keskenämme ja vaihdamme ajatuksia jääkiekosta. Kyllä mahdollisuutta valmentaa yhdessä sivuttiin jo kun Jasi otti Peli-Karhut valmennettavakseen. Nyt olemme istuneet jo pari kertaa alas ja käyneet asioita läpi tulevaa kautta ajatellen, Keppo kertoo.

Peli-Karhujen toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola on niin ikään tyytyväinen, kun valmennustiimi vahvistui mieleisellä miehellä.

- Sinkkosella ja Kepolla on pitkä yhteinen menneisyys kiekon parissa ja uskon, että meillä on loistava tiimi kasassa. Lisäksi kolmantena valmentajana ja joukkueenjohtajana jatkaa iisalmelainen kiekkoikoni Risto Kurkinen, Ylisipola toteaa.