Timi Lahtinen vahvistaa IPK:n hyökkäystä!

 

 

Iisalmen Peli-Karhut on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Timi Lahtisen kanssa. Kolme edellistä kautta Turussa pelannut Helsingin Jokereiden kasvatti siirtyy Iisalmeen TuTo Hockeysta.

Niin keskellä, kuin laidassakin viihtyvältä hyökkääjältä löytyy yhteensä 98 Liigaottelua TPS:n ja Espoo Bluesin väreistä. Viime kaudella hyökkääjä nakutti TuTo:n paidassa 46 otteluun tehot 10+8. Lukuisten juniorisarjoissa voitettujen mitalien lisäksi Lahtiselta löytyy Mestiksen hopea ja pronssi sekä Suomen Cup:n voitto.

  • Timi on erittäin monipuolinen ja raamikas hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan niin laidassa, kuin keskelläkin kaikissa rooleissa. Hän kuului usean kauden ajan Mestiksen kärkijoukkueen tärkeimpiin pelaajiin, joten erittäin tyytyväisiä olemme, että Timi valitsi IPK:n, kommentoi IPK:n GM Jarmo Ylisipola.  
  • Hyvillä ja odottavilla fiiliksillä tulen Iisalmeen. Iisalmi kaupunkina on minulle vieras, mutta hallissa on Mestiksen paras meininki ja kaupungissa tehdään Suomen parasta Olutta, kommentoi Lahtinen tuoretta sopimustaan. 

Lahtinen siirtyi Turkuun ja TuTo:on Espoon Bluesista, jossa vyölle kertyi kahden kauden aikana yhteensä 71 Liigaottelua. TuTo:sta matka vei aurajoen toiselle puolelle tehokkaan alkukauden jälkeen kaudella 16-17, kun TPS värväsi hyökkäjän riveihinsä kesken kauden. Seuraavalla kaudella Lahtinen kärsi loukkaantumisesta, jonka seurauksena mies oli poissa kaukaloista melkein koko kauden. Paluu tapahtui TuTo:n paidassa keväällä 2018, jolloin Lahtinen teki pudotuspeleissä tehot 4+4, kun TuTo eteni aina finaaleihin asti. 

  • Haluan urallani eteenpäin ja koen, että se on mahdollista Iisalmessa. Tavoitteeni on pelata henkilökohtaisesti urani parasta lätkää, jolloin pystyn auttamaan myös joukkuetta voittamaan, jatkoi Lahtinen. 
  • Timillä on vielä parhaat vuodet pelaajana edessä, vaikka vyöltä löytyy jo yli 200 peliä miesten sarjoissa. Hän omaa arvokasta kokemusta myös Liiga:n puolelta, joten hän tuo myös aimo annoksen kokemusta IPK:n koppiin. Mahdollisuudet hänellä on olla sarjan johtavia hyökkääjiä, mitä häneltä myös odotamme, päätti Ylisipola. 

Timin tilastot:

IPK sopimustilanne 2019-2020

Mv:

Tuomas Tolonen

Henri Kiviaho

Puolustajat:

Otto Huttunen

Panu Passiniemi

Saku Kinnunen

Niklas Mikkonen

Janne Koponen

Ville Järvinen

Valtteri Määttä

Rene Kojonkoski

Hugo Gallet 

 

Hyökkääjät:

Janne Katosalmi

Niki Koskinen

Arttu Leskinen

Aleksi Hämäläinen

Lauri Huhdanpää

Alex Olkinuora

Nicklas Rintamäki

Samu Miettinen

Eemil Jaatinen

Juuso Nevalainen

Jere-Matias Alanen

Timi Lahtinen