A-nuorten kuulumiset

A-nuorten kausi on sujunut vaihtelevissa merkeissä ja Suomi-sarjapaikka jäi yhden voiton päähän.

Valmentaja Jukka Halonen:

- Kausi on ollut melkoista vuoristorataa. Kotona olemme pelannet välillä ihan hyvää peliä, mutta pelin sisällä tulee vielä paljon tason laskua. Vieraspeleissä emme alkukaudella voittaneet kertaakaan, vaikka osaa peleistä veimme maalintekopaikkojen osalta jopa selkeästi. Parannettavaa jäi joukkuepelissä paljon. On vielä liian paljon minä-keskeistä ajattelua, kun joukkuelajissa pitäisi joukkueen menestyksen olla aina etusijalla. Sellainen yhdessä tekemisen meininki on välillä puuttunut.

- Suomi-sarjapaikka jäi yhden voiton päähän. Pienestä se on kiinni. Nuorten Alueliiga näyttäisikin olevan oikea taso meille juuri nyt.

IPK:n A-nuoret ovat tällä hetkellä Nuorten Alueliigan 1-lohkossa kolmannella sijalla. Joukkue on kerännyt viidestä ottelusta viisi pistettä. Tehokkaimpia karhunuoria ovat olleet Tino Karppinen (4+6=10), Valtteri Myöhänen (4+5=9), Ville Pasanen (5+3=8) ja Jesse Voutilainen (3+4=7).

Monet joukkueen pelaajista ovat vierailleet myös edustusjoukkueen harjoituksissa kauden aikana. Karppinen, Voutilainen ja Pasanen ovat olleet edustusjoukkueen harjoitusringissä säännöllisesti.