Keskiviikko-iltana kauden ensimmäinen AIK-ottelu

IPK matkustaa keskiviikkona Ouluun AIK:n vieraaksi kello 18.30 alkavaan Suomi-sarjaotteluun. IPK:n päävalmentaja Jukka Niirasen mukaan edessä on haastava vierasottelu.

- Edessä on ensimmäinen kauden neljästä AIK-ottelusta. Oulunsalossa on pieni kaukalo ja meidän tulee olla valmiina heti alusta alkaen. AIK on luisteleva joukkue ja uskon, että tulossa on tiukka peli. Kovasti lähdemme pisteistä taistelemaan. Meillä on jonkun verran poissaoloja, mutta iskukykyisen joukkueen saamme kasaan.

- Joukkueen sisällä olemme jakaneet kauden kuuteen jaksoon, joihin olemme asettaneet pistetavoitteen. Tämän illan pelistä alkaa viimeinen seitsemän ottelun rypistys ennen joulutaukoa. Tärkeitä pisteitä on jaossa, Niiranen kertoi.

IPK:n kokoonpano kokee viime viikonloppuun verrattuna useita muutoksia. Tuomas Tolonen on sivussa loukkaantumisen takia. Tomi Penttinen, Jevgeni Fofanov, Joni Riihola, Jaakko Heiskanen ja Toni Ruotsalainen ovat siviilisyiden takia poissa kokoonpanosta. Lisäksi sairaslistalla ovat pitkäaikaistoipilaat Ville Määttä, Samu Airasvaara ja Miska Ruotsalainen.

Kiekko-Laserin maalivahti Matti Hakonen pelaa lainasopimuksella IPK:n maalissa illan ottelussa. Puolustaja Heikki Hiltunen on toipunut vaivojensa jäljiltä pelikuntoon ja hän pelaa ensimmäisen ottelunsa lähes yhdeksään kuukauteen.

Tulosseuranta (finhockey)

Kokoonpano:

Putkonen – Heikkilä – Lyytinen
Savolainen – Mertanen – Kivioja
Nuutinen – Suihkonen – Svensk
Pulkkinen – Karppinen

Kokkonen – Huttunen
Heinonen – Hirvonen
Hiltunen – Vanninen

Hakonen (Kukkohovi)