Kapteenisto 2018-2019 – IPK jatkaa tutussa komennossa.

IPK:n ensi kauden kapteeniston muodostaa tuttu kolmikko, jonka täydentää kaksi uutta kasvoa.

Kapteenina jatkaa seuran oma kasvatti Otto Huttunen, jolle alkava kausi on kolmas peräkkäinen IPK:n kapteenina. 

  • Viime vuoden kapteenistosta kolme jatkaa joukkueessa, joten päätös oli helppo, koska kapteenisto toimi loistavasti joukkueen suuntaan. Otto jatkaa itse oikeitetusti kapteenina ja kokeneemman kaartin Lauri Heinonen ja Aatu Hämäläinen toimivat varakapteeneina. Näillä pelaajilla löytyy myös kovuutta kertoa asioita suoraan valmennuksen suuntaan, kertoi päävalmentaja Janne Sinkkonen 

Kapteeniston täydentää uudet kasvot IPK:ssa Taneli Siikaluoma ja Mika Hyvärinen. 

  • Halusimme laajentaa kapteenistoamme uusilla kasvoilla IPK:ssa ja ”Kala” sekä ”Pena” ovat osoittaneet henkistä johtajuutta. He täydentävät kapteenistomme, mutta heillä ei otteluissa normaalitilanteissa ole kirjaimia rinnassa.

Kapteenisto:

C: Otto Huttunen #5

  • Iisalmen oma kasvatti, jonka kaikki tuntevat. Liidannut IPK:ta koko Mestis-taipaleen ajan. Haussa ehjä kausi, jolloin lopullinen potentiaali on muidenkin kuin iisalmelaisten tiedossa. 

A: Lauri Heinonen #4

  • Suomussalmelta kotoisin oleva joukkueen kokeneeseen kaartiin kuuluva ”Late”, jolle alkava kausi on jo viides Iisalmessa. Luotettava oman pään puolustaja, joka on arvostettu pelaaja joukkuekavereiden keskuudessa. 

A: Aatu Hämäläinen #27

  • Joukkueen kokenein pelaaja, joka on myös saanut lempinimen: ”Käyrä”. Vyöltä löytyy Suomen mestaruus, Mestiksen mestaruus ja A-nuorten mestaruus. Ade rauhoittaa tekemistä kokemuksellaan ja johtaa kaukalossa pelillisesti.

A: Taneli Siikaluoma #51

  • Viime kauden Suomen mestari ”Kala” on ottanut ryminällä paikan eturivistä. Osoittanut heti kättelyssä olevansa iso pala Peli-Karhujen puolustusta. Vyöltä löytyy 41 ottelua liigasta ja tulevaisuudessa luvassa on varmasti lisää. 

A: Mika Hyvärinen #55

  • Kuopiosta kotoisin oleva ”Pena” palaa savoon kolmen Turussa vietetyn kauden jälkeen. Raataa toimistolla ”Jöllin” ja kaukalossa 4. ketjun vasemmassa laidassa. Yli 200 Mestis-ottelun kokemuksella tietää mitä Mestis on.