Kapteenisto 2014-2015: Penttiselle C

Tomi Penttinen (kuvassa) on nimetty IPK:n kapteeniksi kaudelle 2014-2015. Varakapteeneina tulevat toimimaan Janne Svensk ja Eetu Qvist. Kapteenisto valittiin joukkueen sisäisellä äänestyksellä. Päävalmentaja Jukka Niiranen oli tyytyväinen kapteenistoon.

- Valmentajana sitä toivoo, että joukkueessa olisi 20 kapteenia, mutta kolme luonnollisesti pitää valita. Tomi on ollut joukkueessa selkeä johtohahmo sekä jäällä että pukuhuoneessa. Hänellä on positiivinen asenne ja pilke silmäkulmassa. Sikäli selkeä valinta. 

- Janne puolestaan on pelannut vuosikaudet Iisalmessa ja on erittäin arvostettu pelaaja sekä joukkueen sisällä että koko kaupungissakin.

- Eetu on pelannut korkeammalla tasolla ja tuo sitä kautta joukkueeseen arvokasta kokemusta sekä ammattimaisuutta. 

- Olen varma, että tämä kapteenisto tulee johtamaan joukkuetta tekemisillään ja myös tarvittaessa puheellaan. He tulevat olemaan tärkeä linkki valmennuksen ja pelaajien välillä sekä päinvastoin. Olen erittäin tyytyväinen näihin valintoihin, Niiranen päätti. 

Tomi Penttinen oli otettu valinnastaan.

- Kapteenina toimiminen on kunniatehtävä ja olen otettu mahdollisuudesta toimia siinä roolissa IPK:ssa. Olemme uudistuneella joukkueella ison haasteen edessä ja lähdemme kauteen haastajina. Tulemme tarvitsemaan jokaisen pelaajan sitoutumisen omaan rooliin sekä ymmärryksen siitä, että jokainen rooli on tärkeä. 

- Joukkueessamme on hyvä sekoitus johtajuutta ja kokemusta sekä nuoruutta ja innostuneisuutta. Uskon, että yhdessä löydämme keinot päästä tavoitteisiimme ja voimme pitää hauskaa matkan varrella, Penttinen kommentoi.