Jere-Matias Alanen Peli-Karhuihin

IPK teki vuoden sopimuksen hyökkääjä Jere-Matias Alasen kanssa. Viime kaudella Tapparan sopimuspelaaja Alanen pelasi kaksi liigaottelua Tapparan paidassa sekä 35 ottelua LeKin riveissä Mestiksessä tehden niissä yhteensä 31 tehopistettä.

- Hienoa, että Jere-Matias Alanen valitsi seurakseen IPK:n. Pelaajaa taustoitettaessa sekä hänen kanssaan käytyjen keskustelujen pohjalta halusimme hänet meille. Hän tulee varmasti olemaan isossa roolissa ensikaudella. Jere-Matias on isokokoinen ja erinomaiset hyökkäystaidot omaava pelaaja ja lähtökohtaisesti hän tulee pelaamaan meillä keskushyökkääjänä. Uskon, että hän tulee ottamaan myös kehityksessä yhden lisästepin kohti SM-liigaa, missä hänen tulevaisuutensa varmasti tuleekin olemaan, toteaa päävalmentaja Janne Sinkkonen.

- Tulen hyvillä mielin Iisalmeen. Viime kausi oli itseltäni ensimmäinen aikuisten tasolla ja se olikin omalta osaltani ihan onnistunut, vaikka pienet loukkaantumiset sitä haittasivatkin. Tulevalla kaudella haluan ottaa pelaajana yhden stepin lisää kehityksessä ja auttaa sitä kautta joukkuetta menestymään mahdollisimman pitkälle kevääseen. Tulevaisuuden tavoitteet ovat SM-liigassa tai muissa ammattilaissarjoissa ja sitä kohti töitä teen, mutta sen tulee aika sitten näyttämään, kertoo tuorein IPK:n hankinta Jere-Matias Alanen.

Lahjakas hyökkääjä Jere-Matias Alanen tulee olemaan tärkeässä roolissa ensikauden joukkuetta.

Kuva: Liiga