IPK:lle tärkeät pisteet Heinolasta!

IPK ja Peliitat kohtasivat lauaintaina elintärkeässä ottelussa Heinolassa, kun joukkueilla oli 5 pistettä eroa sarjataulukossa ennen illan ottelua. 

Tasaisessa ottelussa Peliitat aloitti maalinteon ensimmäisessa erässä, kun Arttu Rämö siirsi isännät johtoon ensimmäisen erän puolessa välissä. IPK tuli tasoihin ottelun puolessa välissä kahden miehen ylivoimalla, kun Saku Kinnunen tasoitti pelin. Hetkeä myöhemmin Jere-Matias Alanen vei vieraat johtoon, jälleen ylivoimalla. Peliitat tasoitti kuitenkin ottelun vielä toisen erän aikana, joten kolmanteen erään lähdettiin 2-2 numeroista. 

IPK sai kolmanteen erään hyvän alun, kun Alanen onnistui toistamiseen ja vei vieraat johtoon. Peli-Karhujen ylivoima oli tänään hyvällä tasolla, kun Aatu Hämäläinen siirsi vieraiden kolmannella ylivoimamaalilla vieraat 2-4 johtoon. Maalin jälkeen IPK sortui jäähyilyyn ja antoi vieraille mahdollisuuden hakea kavennusta kahden miehen ylivoimalla. Peliitat käytti tilaisuuden ja tuli maalin päähän, kun kolmatta erää oli puolet pelaamatta. Sen lähemmäksi kotijoukkue ei päässyt ja IPK vei tärkeät sarjapisteet mukana Iisalmeen. 

  • Tiukka peli, jossa saatiin tehdä 60 minuuttia töitä voiton eteen. Tietyllä tavalla jäi tunne, että oltiin pelin päällä ja ansaittiin voitto. Kolmannessa erässä olimme huolimattomia ja annoimme mahdollisuuden viheltää jäähyjä ja peli meni vielä jännäksi, mutta hienosti taisteltiin siinä tilanteessa. Tyytyväinen olen joukkueen moraalisiin asioihin, se antaa meille mahdollisuuden taistella voitosta, kertoi päävalmenta Tommi Miettinen. 

Ottelun tilastot

Jere-Matias Alanen osui kahdesti Heinolassa.