IPK:lle piste huikealla kirillä

IPK oli kahden erän jälkeen tappiolla maalein 0-3, mutta nousi hienolla kirillä tasoihin puoli minuuttia ennen loppua. Kolmannen erän IPK-maaleista vastasivat Niko Putkonen, Jere Savolainen ja Otto Huttunen. KJT vei kuitenkin jatkoajalla pidemmän korren, kun Juuso Perttilä iski voittomaalin. Loppulukemiksi kirjattiin siis 3-4 (0-1, 0-2, 3-0, 0-1).

KJT:n päävalmentaja Joni Petrell oli voitosta huolimatta hivenen pettynyt.

- Enpä olisi ennen peliä uskonut, että olen hieman pettynyt, kun voitamme sarjakärjen vierasottelussa. Hallitsimme peliä yli 50 minuuttia ja pelasimme todella hyvin, mutta niin vaan IPK nousi tasoihin. Huttusen tasoitusmaali oli kyllä maailmanluokan laukaus. Hyvä kiekkopeli kaiken kaikkiaan, Petrell totesi.

IPK:n päävalmentaja Jukka Niirasen mukaan piste oli jopa ryöstö pelitapahtumiin nähden.

- KJT oli paras joukkue, joka tällä kaudella Iisalmessa on käynyt. KJT hallitsi suurimman osan pelistä ja emme oikein päässeet liikkeelle missään vaiheessa. Teimme kolmanteen erään kokoonpanomuutoksia ja runnoimme pelin väkisin tasoihin kolmannen erän lopussa. Aivan huikea nousu joukkueelta, kun teimme kaksi viimeistä maalia ilman maalivahtia.

- Olen tyytyväinen viimeiseen kymppiin ja yhteen sarjapisteeseen. Vierasvoitto ei tänään olisi ollut mikään vääryys. Ei muuta kuin kohti ensi viikkoa uudella innolla, Niiranen totesi.

Maalikooste

Tulosseuranta

Lehdistötilaisuus (Iisalmen Sanomat)

Maalit:

0-1 Perttilä (Häppölä, Malo)
0-2 Valvisto YV2 (Malo, Perttilä)
0-3 Piha (Malo, Hämäläinen)
1-3 Putkonen (Lyytinen, Heiskanen)
2-3 Savolainen TV IM (Kivioja, Heikkilä)
3-3 Huttunen YV IM (Kokkonen, Lyytinen)
3-4 Perttilä (Häppölä)

Torjunnat:

Tolonen, IPK: 12+13+8+0=33
Hyyppä, KJT: 6+9+9+0=24

Rangaistusminuutit:

IPK: 6 x 2 min
KJT: 2 x 2 min

Yleisö: 393