IPK voittoon jämäkällä pelillä

IPK nappasi vakuuttavan voiton Porissa Karhu HT:n vieraana. Loppulukemiksi kirjattiin 1-3 (0-3, 0-0, 1-0). IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

- Tänään pelasimme yhden kauden parhaimmista peleistä tähän asti. Varsinkin ensimmäisessä erässä olimme todella vahvoja. Teimme nopeaan tahtiin kolme maalia ja sitä ennen oli useita muitakin huippupaikkoja. Puolustimme joukkueena erinomaisesti, eikä Karhu HT:lla ollut kovinkaan monia vaarallisia maalipaikkoja. Eilisen jälkeen tavoitteenamme oli tiivistää puolustuspeliä ja siinä onnistuimme. Koko joukkueelta todella vahva esitys.

- Meillä on viime peleissä ollut hieman hakemista oman pelimme kanssa, vaikka olemme pisteitä napsineetkin. Tänään pelasimme juuri sitä peliä, millä me pärjäämme tässä sarjassa. Uskon, että löysimme tänään taas meidän yhteisen pelimme. Tänään oli hienoa myös nähdä Tino Karppinen jäällä ensimmäistä kertaa Suomi-sarjassa ja hän nappasi bonukseksi vielä syöttöpisteenkin.

- Kaiken kaikkiaan loistava viikonloppu meiltä. Kuusi pistettä kahdesta pelistä laadukkaita joukkueita vastaan. Pitkä bussimatkakin tuntuu nyt lyhyemmältä hienon pelin jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikonlopun kotipelejä, Niiranen totesi.

Varakapteeni Ilkka Heikkilän videohaastattelu pelin jälkeen (Iisalmen Sanomat).

Tulospalvelu (finhockey)

Maalit:

0-1 Putkonen (Heiskanen)
0-2 Kokkonen (Savolainen, Mertanen)
0-3 Nuutinen (Vanninen, Karppinen)
1-3 Halme (Virkkunen, Tuominen)

Torjunnat:

Karhu HT, Selin: 8+0+0=8 (vaihto: 07.00 0-2)
Karhu HT, Lehti: 4+7+9=20
IPK, Tolonen: 11+9+9=29

Rangaistusminuutit:

Karhu HT: 5 x 2 min
IPK: 3 x 2 min