IPK tasoitti ottelusarjan!!

IPK otti hienon ja ansaitun 6-3 kotivoiton SaPKosta lähes tuhatpäisen kotiyleisön riemuksi ja näin ollen tasoitti puolivälieräsarjan. 1-3 tappio asemasta voittoon noussut kotijoukkue katkaisi samalla SaPKon kolmentoista ottelun voittoputken pudotuspeleissä.

- Aloitettiin ottelu hyvin ja ensimmäinen kymppi olikin meidän hallintaa ja siinä olisikin pitänyt myös maalinteossa onnistua. Sen jälkeen meidän osin huolimattomat jäähyt käänsivät ottelua vierasjoukkueelle ja he pitkään myös peliä hallitsivat. Pelin kulminaatio piste oli varmasti kun onnistuttiin tappamaan heidän viiden minuutin ylivoima ja kolmas erä olikin meiltä erinomaista pelaamista ja olimme joka osa-alueella SaPKoa parempia. Hieno voitto ja voimme tästä hetken nauttia mutta ottelusarja on pahasti kesken ja työ jatkuu kohti keskiviikon vierasottelua, kommentoi päävalmentaja Janne Sinkkonen ottelun jälkeen.

Ottelusarjan kolmas peli pelataan ylihuomenna Keskiviikkona Savonlinnassa. Ottelu alkaa klo. 18.30.

Tilastot

0-1 Lainio ( Pulli, Monto ) YV

0-2 Lahtela ( Henttonen, Kuronen ) AV

1-2 Piipponen ( Viitanen, Kinnunen ) AV

1-3 Lahtela ( Kuronen, Salo )

2-3 Katosalmi ( Hämäläinen Aa )

3-3 Hämäläinen Aa ( Kokkola, Pyykkönen ) YV

4-3 Katosalmi ( Hämäläinen Aa ) SR

5-3 Pyykkönen ( Katosalmi, Galin ) TM

6-3 Piipponen ( Kinnunen, Kokkola ) TM

Torjunnat 

Autio 22

Urpolahti 19

Yleisöä 966

Hyökkääjä Janne Katosalmi teki kaksi tärkeää maalia ja oli yksi avainpelaajista IPK:n kotivoitossa ( kuva. Lina Haapalainen )