IPK saa vieraita Savonlinnasta viimeiseen runkosarjan kotiotteluun

Mestiksen runkosarja huipentuu perjantaina. IPK pelaa viimeisen kotiottelunsa keskiviikkona, kun se saa vastaansa SaPKo:n Savonlinnasta. Ottelussa on erittäin kovat panokset, kun kotijoukkue IPK taistelee vielä viimeisestä paikasta pudotuspeleihin ja SaPKo pudotuspelien kotiedusta. SaPKo on ollut IPK:lle tällä kaudella erittäin vaikea vastustaja, kun se on voittanut kaikki kolme joukkueiden kohtaamista.  

  • Pelataan samalla tavalla, kuin viime aikoina olemme pelanneet. Vaikka SaPKo:lta ei vielä ole pisteitä tullut, ei se meille ole mikään peikko. Pelaamme yhdessä tiiviillä viisikolla tehden sovittuja asioita, niin tulos on varmasti hyvä, kertoi IPK:n puolustaja Taneli Siikaluoma. 

Erittäin jännittävä loppu runkosarjalle

IPK:n osalta tilanne on täysin auki. Joukkue on tällä hetkellä runkosarjassa sijalla 10 tasapisteissä Kiekko-Vantaan kanssa. Matkaa pudotuspeleihin ja kahdeksantana olevaan Roki:in on kolme pistettä, kun taas takana vaanii Peliitat kahden pisteen päässä IPK:sta. Näistä joukkueista Peliitoilla on ainoastaan yksi ottelu jäljellä, kun muut pelaavat vielä kahdesti. IPK:n osalta siis kaikki sijoitukset 8-11 välillä ovat mahdollisia, kun runkosarja perjantaina loppuu.

Kiviojan paluu kotiyleisön eteen ja 200 Mestis-peliä täyteen. 

Hyökkääjä Henri Kivioja tekee keskiviikkona paluun kotiyleisön eteen. Lähes koko kauden pelaamatta ollut hyökkääjä esiintyi perjantaina ensimmäisen kerran tämän kauden osalta Mestis-kaukaloissa, iskien maalin heti ensimmäisessä vaihdossaan. Ensimmäistä kertaa ei mies kuitenkaan luistele kotiyleisön eteen, koska huominen peli on miehelle 200. runkosarjaottelu Mestiksessä. 

IPK:n kokoonpanossa ei suuria muutoksia nähdä, vaan joukkue jatkaa samalla kokoonpanolla, jolla esiintyi viikonlopun otteluissa. 

Kauden viimeinen runkosarjan kotiottelu 

13.3. IPK – SaPKo klo 18.30