IPK - RoKi 18.1.15, 3-7

IPK:n voittoputki jäi kahden ottelun mittaiseksi, kun RoKi haki pisteet sunnuntai-iltapäivänä Kankaan montusta maalein 3-7. IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen oli erittäin pettynyt ottelun jälkeen.

- Jos asian tiivistää lyhyesti, niin meidän neloskenttä oli tänään pahasti vaikeuksissa ja heille meni omiin neljä maalia. Myös vastustajan maalivahti onnistui paremmin kuin meidän. Kaikki kunnia RoKille. He puolustivat hyvin ja iskivät vastahyökkäyksistä maalit, Niiranen harmitteli.

- Kyllä me tarvitsemme koko viisikolta sitoutuneen puolustuspelaamisen, jos haluamme tässä sarjassa pärjätä. Jos joka pelaaja on täysillä mukana, niin silloin pärjäämme. Emme muuten.

- Nousimme hyvin vielä 1-4-tilanteesta taistelemaan pisteistä. Se oli tänään positiivista. Ja Ilkka Heikkilän kaksi maalia oli tietysti hyvä asia. Toki tappiopelistä on vaikea löytää positiivisia asioita. Mutta eihän tässä muu auta, kun suunnata katseet tulevan viikonlopun otteluihin Jokipoikia ja Ketterää vastaan. Matka jatkuu, Niiranen päätti.

Kaksi maalia viimeistelleen Ilkka Heikkilän haastattelu (Iisalmen Sanomat). 

Maalikooste