IPK matkustaa Porvooseen Huntersin vieraaksi

IPK pelaa viikonloppuna kaksi kovaa vierasottelua. Lauantaina Peli-Karhut kohtaa Porvoossa Huntersin kello 16:00 alkavassa ottelussa. Joukkueet kohtasivat marraskuussa Iisalmessa Karhun Kosketus –ilmaisottelussa. Silloin IPK otti 3-2 –voiton Joona Suihkosen jatkoaikamaalilla.

IPK:n valmentaja Eetu Qvist:

- Todella kova ja tärkeä viikonloppu. Lauantaina Hunters ja sunnuntaina PYRY. Voi sanoa, että molemmat ovat niin sanottuja kuuden pisteen otteluita. Nyt joukkuettamme mitataan toden teolla.

- Hunters on tasainen neljän kentän joukkue, joka on hyvin valmennettu. He pelaavat liikkuvaa ja raikasta joukkuepeliä. Meidän pitää pystyä vastaamaan heidän luisteluun. Hyvä kiekollinen peli on meidän vahvuutemme ja sen pitää näkyä myös vieraskentällä.

- Lähdimme matkaan jo perjantai-iltana, jotta olisimme valmiina pelaamaan heti alusta alkaen. Hieno lauantain kiekkoilta on varmasti tulossa.

Tulosseuranta (finhockey)

Samu Airasvaara pelaa IPK:n maalin suulla. Hokki-puolustaja Ville Vittaniemi vahvistaa IPK-puolustusta lainasopimuksella. Pasi Hirvonen on sivussa henkilökohtaisen syyn takia. Jaakko Heiskanen ja Lauri Heinonen ovat loukkaantuneita.

Kokoonpano:

Putkonen – Mertanen – Lyytinen
Savolainen – Heikkilä – Kivioja
Fofanov – Svensk – Pulkkinen
Riihola – Suihkonen – Nuutinen

Kokkonen – Huttunen
Määttä – Penttinen
Vittaniemi – Vanninen

Airasvaara (Tolonen)

Hunters - IPK lauantaina 30.1.16 klo 16:00.