IPK kohtaa PYRY:n huippuottelussa

IPK saa lauantaina vieraakseen Nokian PYRY:n todellisessa Suomi-sarjan huippuottelussa. Tällä hetkellä IPK johtaa sarjaa tasapistein JHT:n ja Ketterän kanssa. Kolmen pisteen päässä väijyy juuri PYRY.

Suurimpana ennakkosuosikkina kauteen lähtenyt PYRY marssittaa Kankaan monttuun kokoonpanon, jonka suurimpina tähtinä tuikkivat kokeneet Jussi Pesonen, Jarkko PyymäkiAntti Hilden ja Mika Niemi. Myös penkin takaa löytyy kokemusta, kun päävalmentaja Sami Karppisen aisaparina toimii leijonalegenda Janne Ojanen.

IPK:n valmentaja Eetu Qvist odottaa ottelua vesi kielellä.

- Hieno kiekkoilta tulossa. Lauantai-ilta Kankaan montussa ja huippujoukkue vastassa. On mielenkiintoista nähdä, millainen ottelusta muodostuu. PYRY ei ehkä ole sarjan luisteluvoimaisin joukkue, mutta heiltä löytyy sitäkin enemmän taitoa ja kokemusta. Emme saa antaa heille yhtään ylimääräistä tilaa, jos mielimme voitosta taistella.

- Meillä on alla hieno kuuden pisteen vierasreissu viime viikonlopulta ja sunnuntain Karhu HT –peli oli ehkä kauden parasta peliä meiltä. Joukkueen tekeminen on ollut myös viikolla laadukasta, joten odotukset PYRY-otteluun ovat korkealla. Meidän tulee pelata järkevästi kiekon kanssa ja päättää hyökkäykset suoraviivaisesti maalia kohti. Uskon, että meillä on hyvä mahdollisuus voittoon, Qvist kertoi.

IPK-hyökkääjä Henri Kiviojan videohaastattelu ottelun alla (Iisalmen Sanomat).

Tulosseuranta (finhockey)

Kokoonpano:

Putkonen – Heiskanen – Lyytinen
Savolainen – Heikkilä – Mertanen
Riihola – Svensk – Kivioja
Nuutinen – Suihkonen – Fofanov

Kokkonen – Huttunen
Heinonen – Hirvonen
Penttinen – Vanninen

Tolonen (Karhu)