IPK kiinnitti Taneli Siikaluoman ja tukun omia junioreita

Iisalmen Peli-Karhut teki vuoden mittaisen sopimuksen puolustaja Taneli Siikaluoman kanssa. Edelliset kaksi kautta Kärppien sopimuspelaajana ollut Siikaluoma pelasi viime kaudella yhteensä kolmetoista liigaottelua Kärppien ja Ilveksen paidoissa sekä 19 ottelua Mestistä Kokkolan Hermeksessä. IPK teki lisäksi kahden vuoden sopimukset kolmen oman kasvattinsa, Panu Passiniemen, Tino Karppisen ja Iivari Lappeteläisen kanssa.

- On mukava tulla Iisalmeen. Viime kausi oli hieman haasteellinen. Tavoite onkin saada ehjä kausi ja päästä takaisin omalle hyvälle tasolle, ja siten auttaa joukkuetta mahdollisimman pitkälle kevääseen. Tulevaisuuden tavoitteena on päästä takaisin SM-liigaan tai muihin ammattilaissarjoihin, kertoo Taneli Siikaluoma.

- Olemme jo pidempään etsineet vahvistusta puolustukseemme, ja olemme todella tyytyväisiä, että Siikaluoma päätyi IPK:hon. Toivottavasti pystymme tarjoamaan hänelle pelillisen "kodin", sillä hänellä on ehdottomasti eväät kuulua sarjan ehdottomiin kärkipuolustajiin, kommentoi päävalmentaja Janne Sinkkonen.

- On hieno asia koko iisalmelaiskiekkoilun tulevaisuudelle, että saamme myös seuran omia kasvatteja mukaan taistelemaan Mestis-paikasta joukkueessa.  Passiniemi, Karppinen ja Lappeteläinen ovat jo mukana kesäringissä ja haluankin nähdä heiltä vahvaa heittäytymistä sekä itsensä likoon laittamista, jotta he pystyvät lunastamaan itselleen paikan pelaavassa kokoonpanossa, jatkaa Sinkkonen.

- Pieni unelma on aina ollut päästä pelaamaan oman kaupungin edustusjoukkueessa ja tämän sopimuksen myötä se on taas lähempänä. Tämä kesä tulee olemaan itselleni tärkeä ja minun täytyykin pystyä harjoittelemaan määrätietoisesti. Kun elokuussa jääharjoitukset alkavat, lähden tosissani taistelemaan pelipaikasta joukkueessa, kertoo tuore sopimuspelaaja, puolustaja Panu Passiniemi.

 

Kuva: Oulun Kärpät