IPK jätti Karhu HT:n nollille

IPK otti hienon voiton, kun Karhu HT kaatui Kankaan montun lauantai-illassa maalein 4-0 (0-0, 2-0, 2-0). Vieraiden päävalmentaja Mikael Kotkaniemi kehui ottelun tasoa.

- Tasokas kiekkoilta. Tulimme ottelun alkuun pirteästi ja ensimmäinen erä oli hyvä. Toisessa erässä IPK oli meitä selvästi parempi. Kolmannessa erässä yritimme vaihtaa vielä rytmiä, mutta emme siinä onnistuneet. Meillä on koko kauden ollut vaikeuksia maalinteon kanssa ja se näkyi tänäänkin. IPK pelasi hyvän pelin ja onnittelut heille, Kotkaniemi totesi.

IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen oli tyytyväinen omiensa otteisiin.

- Tänään nähtiin todella hyvätasoinen Suomi-sarjaottelu. Ensimmäisessä erässä olimme vaikeuksissa Karhu HT:n luistelun kanssa, mutta toiseen ja kolmanteen erään paransimme roimasti.

- Tuomas Tolonen pelasi jälleen loistavan ottelun. Hyvä maalivahtipeli on antanut meille mahdollisuuden voittoon jokaisessa ottelussa tällä kaudella. Simo Mertasen ketju (laitahyökkääjät Jere Savolainen ja Henri Kivioja) oli todella vahva etenkin vastustajan maalin edessä ja he tekivätkin kolme maalia.

- Tästä on hyvä lähteä huomiseen Ketterä-otteluun, jossa vastassa on todella laadukas joukkue. Uskon, että pystymme vielä parantamaan tästä, Niiranen sanoi.

Lehdistötilaisuus (Iisalmen Sanomat)

Tulosseuranta (finhockey)

Maalikooste (Iisalmen Sanomat)

Maalit:

1-0 Nuutinen SR (Lyytinen, Penttinen)
2-0 Kivioja (Huttunen, Savolainen)
3-0 Kokkonen SR (Kivioja, Huttunen)
4-0 Kivioja (Mertanen)

Torjunnat:

Tolonen, IPK: 15+12+14=41
Lehti, KHT: 11+6+8=25

Rangaistusminuutit:

IPK: 3 x 2 min
Karhu HT: 1 x 2 min

Yleisö: 391