IPK - HCIK 5.10.14, 3-4

IPK:n saldo viikonlopulta oli kaksi tappiota, kun HC Indians Kaarina oli parempi maalein 3-4. IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen oli ottelun jälkeen pettynyt tulokseen.

- Hukkasimme heti ottelun alkuun viiden minuutin ylivoimamahdollisuuden, josta vielä kaksi minuuttia oli viidellä kolmea vastaan. Usein käy niin, että kun itse hukkaa ison yv-tilanteen, niin vaikeuksia seuraa. Niinhän siinä kävi, että vastustaja sai kaksi halpaa maalia meidän pahojen puolustuspään virheiden seurauksena. 

- Sen jälkeen nousimme hyvin peliin mukaan ja veimme peliä toisessa ja kolmannessa erässä. Olisimme ansainneet jonkun pisteen mukaan, mutta vastustajan melkeinpä ainoa hyökkäys kolmannessa erässä ratkaisi pelin. HCIK:n hyökkääjä tuli yhdellä kolmea vastaan ja ampui vaarattomassa tilanteessa rannelaukauksen, joka kimposi meidän puolustajan mailan kautta maaliin. Meitä koetellaan nyt onnenkin suhteen. 

- Tämä viikko oli alusta asti repaleinen, kun miehiä on ollut poissa harjoituksista eri syistä. Viikolla oli jo aistittavissa nihkeyttä, emmekä saaneet muutettua tilannetta näissä viikonlopun otteluissa. Täytyy muistaa, että kolme peliä, mitkä voitimme viime viikolla, olivat tiukkoja pelejä ja olisivat voineet kääntyä miten päin tahansa. 

- Tämä on nyt sitä Suomi-sarjan arkea, johon pitää oppia. Ei ole väliä, oletko ajanut viisi tai viisisataa kilometriä ottelupaikalle. Aina pitää olla hyvin valmistautunut ja pystyä puolustamaan kurinalaisesti. Mutta tästä opimme ja keskiviikkona jatkamme uudella innolla Jokipoikia vastaan. Sarja on vasta alussa, Niiranen päätti.

Ilkka Heikkilän haastattelu ja Iisalmen Sanomien raportti pelistä nähtävissä täällä

Maalikooste