D-Kiekko vastassa Kankaan montun lauantai-illassa

IPK on aloittanut kuluvan vuoden kolmella voitolla. Lauantaina joukkue metsästää neljättä peräkkäistä voittoaan, kun Kankaan monttuun vastustajaksi saapuu D-Kiekko. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen. Silloin IPK taisteli 2-3 –vierasvoiton vahvasti pelannutta kotijoukkuetta vastaan.

IPK:n valmentaja Eetu Qvist:

- Torstain Kiekkokopla-peli oli meiltä nousujohteinen. Kolmannen erän pelaamisemme johtoasemassa oli todella järkevää ja se oli yksi ehjimmistä eristämme tällä kaudella. Tarkoituksenamme on jatkaa siitä, mihin torstaina jäimme.

- D-Kiekko on luisteluvoimainen joukkue, joka piti meitä todella ahtaalla edellisessä kohtaamisessamme. Kamppailupelaaminen ja voimakkaasti maalia kohti hyökkääminen ovat avainasiat lauantain pelissä. Meillä on melko isokokoinen joukkue ja sen pitää näkyä D-Kiekkoa vastaan.

- Olemme tiukasti mukana taistelussa pudotuspelien kotiedusta ja jopa runkosarjan voitosta. Jokainen piste on todella arvokas. Mielenkiintoinen ja vauhdikas ilta on tulossa.

Tulosseuranta (finhockey)

Lopullinen kokoonpano varmistuu lähempänä ottelua. Lauri Heinonen ja Niko Nuutinen palaavat kokoonpanoon lievien loukkaantumistensa jälkeen. Tuomas Tolonen pelaa kotijoukkueen maalin suulla.